Header Ads

TivitGünlüğü (23 Aralık)

Sarkozy memnun. Erdoğan memnun. İkisinin de ratingi arttı. Peki hocam Türkiye'deki 83 Fransız HES'i iptal mi olacak? Tabii ki hayır! ( )

"Evinde bulunan 19 çakmak hayatın olağan akışına uygun düşmüyor" diye örgüt üyeliğinden 7,5 yıl hapis cezası aldı. ( )

Shell'in 40 bin varil ham petrolü Nijerya sahillerine sızdı, deniz canlıları ve kuşlar tehdit altında ( )

TRT genel müdürü gazeteciler ve yazarlar vakfi toplantısında Rojin'e aşifte demiş, ardından da BDPli vekillere saydırmış! Müdüre gel! ( )

TRT genel müdürü İbrahim Şahin efendi; siz Rojin'in binde biri kadar olsun, hayata renk/anlam katabildiniz mi? Siz asıl buna dertlenin. ( )

Aydınlık Yazı İş. Müd. Deniz Yıldırım için gazetecilikten değil,adam öldürmekten tutuklu dediği için Nazlı Ilıcak 6.000 TL tazminat ödeyecek. Başbakan'ın ses kayıtlarını yayınladığı için içerde olan birine, "katil" damgası vuran biri için az bile. Bırakın gazeteci olmasını, tutuklu olmasını, hiçbir insana oturduğunuz rahat koltuklardan "katil" diyemezsiniz. ( )

Mesut Yılmaz, ANAP&DYP koalisyonunu Tansu Çiller örtülü ödenekten yapılan harcamaları açıklamadığı için bozduğunu açıkladı. ( )

Dert ifade özgurlüğüyse, Fransa'da soykırım yoktur, Türkiye'de ise soykırım vardır diyecek kaç kişi var? ( )

'Yalan'dan 'tehcir'e, oradan 'katliam'a daha evvel varabilseydik, belki de 'soykırım' üstümüze yapışmayacaktı. ( )

Tarlabaşını yeni şanselize yapacağız diyen belediye fransa boykotundan sonra projenin sloganını değistirecek mi ? ( )

Kars Belediye Başkanı Fransa’ya tepki olarak kente Cezayir’de yapılan mezalimi anlatan bir heykel dikeceklerini açıkladı. İnsanlık anıtının yıkılmasında büyük payı vardır kendilerinin. Kars belediye başkanı için küçük insanlık için büyük bir hatırlatma yapayım dedim. ( )

Ayhan Çarkın'ın 3 parmak işaretini merak edenlere; Sırp faşistlerinin işaretidir, katliama giderken yaparlardı. ( )

Maraş Valiliği kent içinde "Maraş Olayları" anmasına izin vermiyor. Alevi örgütleri anmayı kentte yapmakta kararlı. Pazarlıklar sürüyor. (

Mesele anlaşıldı; Zaman'ın Maraş ile ilgili yalan haber için kaynak gösterdiği iki kişi, Maraş sanıklarıymış. Hiç utanmıyorsunuz değil mi? ( )

Serbest bırakılan gazeteci Evrim Kepenek'e sorguda "Bir Rizeli olarak neden DİHA'da çalışıyorsun" diye sorulmuş... Allah akIl fikir versin! ( )

 Yarın Emek Sineması'nı yıktarmamak için saat 16:00'da Taksim Meydanı'ndan Emek'e yürüyoruz. "Şimdi Başrol Emek'in". ( )

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.